Valuta:

Winkelwagentje  0 Artikelen - €0.00
damesschoenen sale

Verzenden & RetourenALGEMENE INFORMATIE

U zou kunnen genieten van dit retourbeleid. Als u niet 100% tevreden bent met het artikel dat u van ons koopt, neem dan contact met ons op. Alleen voorwerpen die niet gebruikt zijn, in verkoopbare staat en in originele verpakking komen in aanmerking voor retour, ruil of terugbetaling. Als u een beschadigd of defect item ontvangt of een fout heeft gemaakt op uw bestelling, neem dan contact met ons op en wij zullen dit probleem onmiddellijk oplossen. We zullen de kwaliteit van de bestellingen controleren, maar we kunnen de goederen die tijdens de levering beschadigd zijn niet beloven. Om ongevallen te voorkomen, kiezen we voor het beste logistieke systeem.

Wij zijn toegewijd aan uw volledige voldoening. Alle bestelde artikelen zijn hier dichtbij het woord "wat u op onze website ziet, zijn wat u in 7 dagen krijgt". Voordat u dit gemakkelijke retourbeleid geniet, moet u contact met ons opnemen met het verzendadres voordat u de artikelen terugstuurt.

Alle bestelde artikelen zijn de juiste artikelen die u hier kiest. Wij beloven u van het juiste orderpakket. Dus als u retourneren voor een teruggave retourneert, worden alle retourzendingen onderhevig aan gedeeltelijke restockingkosten en een overboekingskommissie. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald.

Wij dekken niet de verzendkosten van retourzendingen of uitwisselingen van het juiste orderpakket, u bent verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen.

KOMT TERUG

Op onze Moncler website is uw volledige tevredenheid onze voornaamste prioriteit voor langdurige zaken tussen ons, wij bieden de retourinstructie. Voordat u goederen wilt retourneren, neem dan contact met ons op via email om het probleem te bespreken die u eerst hebt.

Als u uw artikelen wilt retourneren, kunt u ons per e-mail of live-chat eerst informeren over de reden en het bestelnummer voor de retourzending binnen 7 dagen na ontvangst. Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Eventuele artikelen moeten volledig worden verzonden met het originele pakket. Alle pakketten moeten via een tractable methode worden verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die in transit zijn verloren. Let erop dat de originele verzendkosten niet terugbetaald kunnen worden. Dus neem alstublieft contact met ons op voor al uw vragen en zorgen voordat u uw bestelling plaatst.

Wisselingen

Binnen 7 dagen na de aankoopdatum, als u de producten die u kiest, u niet voldoet in termen van kleur of grootte, voelen we het spijt dat het niet wordt uitgewisseld. Echter, als het onze fout is, kan het teruggestuurd worden en vervangen worden onder de volgende voorwaarde. U moet de producten in het originele pakket terugsturen naar ons; De producten zouden ook niet moeten worden gebruikt.

Als we de producten onmiddellijk terugzenden, vervangen we deze met nieuwe en verzenden ze terug naar u. De verzendkosten voor de vervangen producten die wij aan u verzenden, dienen u ook te betalen. Voordat u de artikelen voor vervanging verzendt, gelieve de extra verzendkosten te overdragen om eerst de vervangen artikelen van ons te verwijderen. Zodra de betaling is voltooid, vervangen we de door u verzonden items.

TERUGBETALINGEN

Als u een terugbetaling wenst te ontvangen, zullen we de creditcard of debetkaart van de oorspronkelijke koper opnieuw betalen voor het betaalde bedrag, verminderd met de postkosten. Gelieve drie werkdagen toe te staan ​​vanaf de ontvangst van de retourzending voor terugbetaling. U ontvangt een bevestigings-e-mail zodra de transactie is voltooid. Gelieve maximaal tien werkdagen toe te staan ​​voor de fondsen om na te denken over uw account.

ANNULERINGEN

Als u een bestelling heeft geplaatst en het later wilt annuleren, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Het spijt ons dat we de bestelling kunnen annuleren wanneer de bestelling is verzonden. Dank voor je begrip. Als u erop aandringt uw bestelling te annuleren, let op ons retourbeleid. Gedeeltelijke niet terugbetaalbare creditcardheffing wordt in mindering gebracht op het kredietbedrag.

Terug